Totaal aantal leaks

vrijdag 3 februari 2012

Open huis van 11.00 tot 17.00 uur, daarna op zwart

Moeten de HH niet een paar dagen op zwart? Want vergis u niet, ook wij zijn voor vrije wandelpaden en een provider die ons de doorgang belet is wel jarig maar niet heus echt niet. Om die reden gaan wij dus gewoon erop uit en als er belemmering spreekt zodoende.
Zowel HF als HH wonen in de schitterende door stroomstoring getroffen gebieden dus mogelijk moet u wat langer op tekst wachten dan wenselijk. Weet dat dit dan nimmer aan de HH ligt. Ook wij moeten met bezit-riemen roeien.

U vroeg naar bekendmaking van een aantal essentiële keuzes. Normaal gesproken gaan de HH hier niet op in. Maar wij kunnen ons voorstellen dat het leven voor u ook niet verder kan zonder eenduidige antwoorden op een aantal prangende kwesties.
Vooruit, de HH doen een boekje open.
De vrijdag. Waarom? Antwoord geven is de vraag stellen. Wanneer wij zouden zeggen waarom niet zou u niet veel zijn wijzer geworden. Vandaar dat het antwoord meer in de nabijheid gezocht moet worden. Het bier smaakt op vrijdagmiddag beter, echt waar.
Wandelen. Wat is daar nu aan? Zoals u deze week heeft kunnen horen en zien worden de Nederlandse buiken alsmaar dikker. De HH willen hier een halt toe roepen en roepen een ieder op met gezond verstand aan de wandel te gaan. Naast de ontelbare voordelen heeft het ook bijkomende voordelen. Echte nadelen zijn ons niet bekend, tenzij we de prikjesmensen als zodanig kwalificeren.
Waar zijn de Personal Coaches? Wij kunnen slechts hierin deels met u meegaan. Lafbekken zijn het.

Citroën en Volvo. Inderdaad, het voert te ver om dit te willen begrijpen. U wordt ermee geboren of niet. Het is niet aan te leren dan wel over te brengen. Maar als u het heeft is het een fijn gevoel dat u met ons zult delen.

Rondwandelingen. Slecht recentelijk werd de vraag gesteld waarom wij rondwandelen. Gewoon rechtdoor is toch ook leuk? Deels heeft de opmerkert gelijk. Maar om voortdurend rechtdoor te kunnen lopen zal er gebocht moeten worden. Probeer het maar eens en u zult zien.
De verhalen. Waarom wij de stukken aan internet toevertrouwen bedoelt de steller dezes? Nou, dat heeft alles te maken met de Alzheimer principes van de HH. Het is de combinatie van leeftijd, alkohol en grappig willen zijn dat bij thuiskomst na een wandeling de reden en de beleving reeds naar een sub nivo in de hersenen van de HH zijn afgedwaald. Omdat wij echter ook later voor vol aangezien willen worden leggen wij onze handelingen vast en publiceren ook hiervandaan. Wat u leest is dus al tweede hands.
Heren. HH. Dat is best lastig uit te leggen. Er zijn immers Herendames (HD) en er zijn overige damesmensen. Die eerste twee hebben een keuze gemaakt en over al die anderen voeren wij geen bestaan. Het past dus niet om hier gevatte uitspraken over te doen. Tip: bij HH-wandelingen kan er wel naar hartelust aan het ruften worden geslagen. Afbakening noemen wij dat. Kent u nog de anekdote: niet de linker toilet!!!! En in Dordrecht is men immer nog aan het opruimen.
Hoe nu verder? Hebben wij nu alles weggegeven vraagt u? Welnee, want bovenstaand is slechts een zoethoudert in ons voortdurend obsessief dwangmatig licht neurotisch maar ook deels erotisch en onnozel gedoe van twee (3-1) HH die op aangename wijze aan de waan van alledag proberen een eigen invulling te geven en u hiervan deels een inkijk gunnen. Dat dit schampt aan volkomen waanzin is ons allang duidelijk. Nu u nog.........

Wat nu rest? Wandelingen en verhaal  36.

Het zou gaan sneeuwen. En wat doe je dan als HH? Je haalt het bekende stappenplan uit de kast, en oh ja, HH zou rijden. Dus eerst nog ff langs het toilet, want (en dat is weer eens een gratis tip) alles wat u thuis kunt achterlaten behoeft geen medesjouw en het zorgt er eveneens voor dat er gesprekstof is.
Achteraf bleken wij gelijkgestemd. Zodoende kon met betrekkelijk lege darmen gewandeld worden.
Via HF, René fijne vakantie!, ging het dan naar Oudenbosch. Wandeling nr. 244 van onze groene wissels werd het al snel als gezamenlijke beslissing.
Ach u weet inmiddels. Station zoeken, weer afvragen van waarom niet met de trein en dan de schoenen omruilen. In dit geval vanwege de fijne omstandigheden werden extra truien, dassen, jassen, thermo underwear, geen warme choco, dikke sokken etc meegenomen dan wel aangetrokken. U ziet, de voorbereiding was prima. Na een aantal zaken lichamelijk te hebben aangepast konden de ingepakte HH op weg.
Aan het begin van de wandeling leek alles gewoon behalve de temperatuur. Het was slechts een week geleden sinds de laatste maar het verschil in temperatuur was merkbaar en te merken.
Eerst via who ist der Bahnhof naar de Basiliek. Wist u dat dit een replica is/was? Geeft niks hoor, gewoon eromheen voor 3/4 en dan staat u weer een beetje aan het begin van de route. Dan oversteekt u St. Bernaertsstraat en via Aloysiushof (knik links en rechts, dus u moet in goede lichamelijk conditie zijn) gaat u langs en over het spoor. Dan rechts lopen en dan begint de route in feite pas echt. Kijk hier niet links want dan ziet u dat u niet zoveel bent opgeschoten en dat na al die uren.
U merkt wel dat de buitengebieden zich aandienen. Wij maakten onderweg nog een praatje met redelijk verbaasd kijkende bambi's, waarbij de eerste voortdurend werd geduwd door de overige lafbekken. Niets aan doen, scherp naar links zit er ook in. Langs een "laten we nu het dak eens gaan repareren, prima weertje" boerderij met vakantieverblijven in de open lucht gewoon uitkomen op de Bosschenhoofdseweg. Dan LA. Uiteindelijk loopt u het prachtige Bosschenhoofd in, waar men radicaal het hondenpoep probleem heeft opgelost.
U kijkt uw ogen uit, er komen nog een trein aan, en via het zogenaamd voormalig klooster Seppe, wat nog gewoon zo heet moet u vooral eens letten op huisnummer 66. Dan begint een kruip - en sluip door gedoe langs de bosrand met camping aan de rechterzijde. Eindelijk is landgoed de Wildert aan de beurt. Ergens in het bos moet u goochelen met hekken maar als dat allemaal goed gaat komt u bij bosbad Hoeven waar u niet naar het bankje hoeft te gaan. De HH deden dat natuurlijk wel. Allemaal herinneringen van de vorige eeuw kwamen bij HH naar boven.
Dan dient u de Mommersstraat erg goed in de gaten te houden want dit brutale kereltje wil zich van u verwijderen. Niet laten gebeuren dus en gewoon erop blijven wandelen. Dan bij 2 LA en u krijgt een gevarieerd landschap opgediend. Eigenlijk ziet u de basiliek alweer dus verdwalen is op zich een hele prestatie. Op dit stuk kregen wij eindelijk de toegezegde sneeuw te verwerken, dus het zicht werd maar niet beter. Dus via het spoor dan maar terug naar de auto alwaar HF de moed bleek te hebben om de schoenen aan te houden. HH natuurlijk niet want ondanks automatische transmissie is bijsturing soms nodig.
Met heerlijke verse sneeuw ging het op pad naar Rotterdam, waarbij de HH op sommige stukken uitgebreid de auto snel weg konden bestuderen. Nadat Rotterdam in zicht kwam werd vanwege voorspellingen weer en verkeer alras besloten de traditionele borrel achterwege te laten..............Bent u daar nog?
Dat is mooi want de HH willen melden dat u zich dit niet te persoonlijk moet aantrekken. Want er is immers thuis ook wat drinkbaars en de HH gaan nu met HD ervan genieten, dus medelijden geeft geen pas.
Past op, want u weet als het niet echt nodig is ga dan niet de weg op!
Fijne week en tot een volgend keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u oh medeburger