Totaal aantal leaks

vrijdag 13 mei 2011

Bienvenuti el gentilles

Een keer wandelen en de week is weer voorbij. En weet u wat nu het leukste is. Het is nog waar ook. Het is dan ook om deze reden en alleen maar vanwege dat wij met de nodige aarzeling willen vertellen van onze lotgevallen. Wat is immers the case? Als onze week wis en waarachtig voorbij is zal dat zich niet tot de HH beperken.  Het zou dus zomaar het geval kunnen zijn dat wanneer u achterom kijkt (niet doen btw) u weer een week achteloos en toch kordaat aan u voorbij ziet en zag gaan. De HH hebben natuurlijk wel een remedie alleen blijkt die niet te helpen. Vandaar dat publicatie op deze site net zo nutteloos is als.

Aangezien HH zonodig een ander vervoermiddel nodig had vond HF het bijzonder prettig dit van nabij te kunnen meemaken. Waarom zou je dingen voor jezelf houden nietwaar toch wel? Om die reden en nergens anders waarvoor toog HH naar het schone maar oh zo auto volle IJsselmonde alwaar een emotioneel weerzien plaats vond. De dame des huizes was dermate ontroerd dat rode oog en dito nazorg was geboden. HF fluisterde op een later tijdstip nog wel bevestigend dat de opvliegers zich inmiddels via de Van Brienenoord vanuit Capelle ook naar IJsselmonde hadden begeven. Hiervoor dankt hij de vrouw des HH meer dan hartelijk. Op deze manier heb je allemaal veel meer aan je nachten en is het zinloze slapen tenminste verleden tijd.  En u weet inmiddels hoe actief de HH zijn dus voorbereiding is meer dan 3/4. De wandeling bevond zich ditmaal werkelijk helemaal onderin de stapel der achteloosheid maar oh zo zorgvuldig bewaarde wandelgeheimen.
Onderweg

De titel luidt: Sandelingen-Ambacht 8km. En te bekomen via Ontrack.nl.

The walk
Het brengt je als je dat wilt direct naar de startplaats bij Zuidwende te Hendrik Ido Ambacht. (met streepjes).
De HH willen natuurlijk niet direct naar de juiste startplaats gaan en hebben dus gedurende enige tijd doelloos rondgereden en stiekum het parcours bekend. Niets aan aangaande moeilijkheid.

Een waarschuwing vooraf: als u wederom de bosbuggy bij u heeft wordt u deels nagekeken op de asfaltweg en geeft het houtsnipperpad u nakijk. Maar kijk eens hoe moeilijk de PC's het hebben.
PC's hebben het moeilijk

Een 2e waarschuwing van ontrack: volg de aanwijzingen in de route nauwkeurig op. Negeer zijpaden, tenzij anders aangegeven. Wij willen toevoegen: resultaten uit eerdere wandelingen bieden geen garantie voor de toekomstige en onderhavige wandeling(en).


Zodoende op pad, HF natuurlijk met andere schoenen. Parkeren deden wij enigszins luguber maar toch zonder dralen gingen wij op pad na nog een laatste blik op de auto te hebben geworpen. Deze keer waren onze PC's zeer actief hetgeen de foto's en films zullen bewijzen. Hulde!

Lanen
U loopt in Sandelingen-Ambacht tussen natuur uit 2006, hoewel dat niet aan de dieren is aan te zien. U krijgt weidse uitzichten met karakteristieke lanen. Uit het park lopend (duurt langer dan de tijd dat dit wordt opgenoteerd) komt u in de dorpsstraat, via keerweer (niet letterlijk nemen!) gaat u jagen op het pad. Bij het water RA en BLIJVEN LOPEN TOT HET ECHT NIET VERDER KAN.
Pas als u echt niet meer verder kunt gaat u straatbuigend voorlangs de kerk (het is een rijksmonument maar dat mag u niet hinderen denken wij).

Denise
Ook deze trip konden wij een reeds sinds hele lange tijd onopgelost raadsel oplossen en is Denise terecht.

In een later moment gaat u langs het gemeentehuis (mooi park) en negeer het bevel om tussen 2 sloten door te gaan en volgt de tip van de HH en neem het pad wat precies tussen beide sloten loopt.

Uiteindelijk wordt u vrijgelaten en probeert u zo achteloos mogelijk onder de tunnel door te gaan, dan RA en u komt langs een tankstation waar men ook pizza's kan leveren en onderwijl de auto kan fixen.

Werpt u dan een blik naar links dan ziet u een moderne woonwijk waar de omvang van de huizen en hun bewoners maar weer eens een vooroordeel bewijzen....

Als het goed is gaat u RA (past op met de oversteek) de zuidwende op en ziet u uw eigen auto staan zoals de HH  het nieuwe vervoer van HH hartstochtelijk in de armen sloten.

De PC's hebben zich van hun beste kant laten zien en willen graag van u beste lezers weten of zij u ook persoonlijk kunnen bijstaan. Via het bedrijf van HH zijn zij met een flinke korting te bekomen zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit en tevens laten zij weten dat zij vorige week vlak voor de wandeling onderling een knallende ruzie hebben gehad zodat de onenigheid teveel inbreng heeft gehad op de prestatie. De HH hebben deze begeleiding dan ook niet hoeven te betalen.

Bier drinken deden wij bij onze biljartvrienden en dito barkeeper die vrijwel in tranen uitbarstte bij het aanschouwen van de HH. Niettemin wist hij zonder mankeren de juiste bieren en ballen te leveren. Dit terwijl wij op de lokale beeldbuis de verrichtingen van zowel paarden als golfers aan ons zagen voorbij gaan.

Tot de volgende week.

ps: aangezien de HH voortaan de benzine volledig zelf moeten doneren hebben wij een rekening geopend waarop u uw sponsoring kunt overmaken. Dank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u oh medeburger