Totaal aantal leaks

zaterdag 28 april 2012

Shadow walking

Rozenven in 2D maar wel 340

Over je eigen schaduw heenstappen? Heeft u daar behalve deze week vast van gehoord? De HH waren stomverbaasd dat zonder onze instemming de breedsprakige HH niet zijn geconsulteerd in deze toevoeging aan de NL-taal. Het geeft niet hoor ik u zeggen? Wel voor den jodoki wel, want dan hadden wij kunnen aangeven dat de HH met hun jarenlange ervaring vooraf reeds correctief moesten bijspringen. Wat gevalt? Het is ons reeds lang gebleken dat het ten ene male maar ook ten diverse keren onmogelijk is om de eigen schaduw te beinvloeden. Goed, grappige konijnen uit de hoge hoed tegen een verlicht wandje, het HH plasorgaan op zodanige wijze presenteren dat absurde afmetingen tot "wauw" voeren, dat is ons allemaal bekend. Slaat onze schaduw foto's er maar naast. Maar wat nu wordt gebezigd is en blijft iets onmogelijks en daarom niet mogelijk. Wat ons betreft hadden de volgende suggesties die wij nu niet gaan noemen veel betere ladingdekking.


Dat het helemaal niet zo moeilijk is om met mensen te spreken die in dezelfde omgeving (sterker nog: dezelfde gebouwen) zich bevinden is helemaal niets uit de huzarentijd. Wist u dat de huzaren al onderling in dezelfde taal tot elkaar spraken en dat er absoluut onderling verstand was.
De HH praten iedere week met elkaar en dat in de open lucht. Dus tot zover de correctie. Laat u niet meeslepen in de euforie.


Wat veel belangrijker is: de HH nemen iedere week hun verantwoording en gaan om u te plezieren een stukje wandelen. Deze week had HH iets op internet gevonden bij GPSwalking.nl
Niet dat zoiets uitmaakt, maar het maakt wel verschil hoe je aan je info komt. Overigens zijn op al onze wandelingen en beschrijvingen de algemene voorwaarden van toepassing die wij u op verzoek mogelijk zullen toezenden.

onze vriend
Tip: Kiest u net als de HH voor Roosendaal Visdonk dan is de kans groot dat men u naar de toegangsweg tot de Toeristische Poort, aan de zuidrand van Roosendaal wenst te sturen. Niet doen! Parkeert de auto bij Café Jagersrust, Hoeksestraat 34, 4721 SP Schijf. Geen internet of kabel.....

Vandaar uit kiest u het specifieke onderdeel van de wandeling (rood) wat u eerst langs asfalt (dan hebben we dat maar gehad) via de achtmaalsebaan, nederheidsebaan en nederheide richting het groene deel van de wandeling stuurt.
Wat de HH zoals opviel was een fantastisch uitgewerkt banenplan. Hopelijk draait de nieuwe coalitie dit niet weer terug. U mag dit eerste traject niet teveel communiceren want het is een rustgebied. Wat u elkaar zou willen mededelen zal dus nog even moeten wachten.
Zomaar een tip: houdt u niet van paarden en/of honden dan is deze route niet helemaal op uw lijf geschreven. 
Landgoed Visdonk is erg jong. Houdt u hier met uw conversatie rekening mee, men is nog niet volwassen (2010).

Tip: Heeft u het groene deel afgerond dan komt u langs wat in de omschrijving als vervallen theehuis wordt aangeduid. Dat is niet waar. Het is een zeker niet vervallen brasserie, die soms ook open is. Kijk, dit is informatie waar u wat aan heeft.


Wandelt u net als de HH tegengesteld dan verdient het aanbeveling de rechterbomen in de gaten te houden. U vindt er bescherming en een moment van bezinning.

nieuwsgierig is men wel
De HH gaven zoals gebruikelijk op dit stuk eigen invulling hetgeen niet kon voorkomend dat een man en vrouw op een later deel van het traject de HH toch weer gevonden hadden. Hoe dan ook,  u haakt weer in rood en vervolgt via en langs dreven het traject richting België. Nog een tip: sla alle banken over, ook die van Libelle en plaats u neder bij het Rozenven. Wij zaten hier heerlijk en hamden en dronken. Nieuwe techniek dwong HH tot een kleine duikpoging die wij u hier aanbieden. Nog een tip: try this at home.

Hoewel HF echt een paraplu wilde pakken zorgden de geruststellende woorden van HH ervoor dat deze onzinnige inspanning achterwege kon blijven. Het is op verzoek ook weer tijd voor een HH-foto. Deze is gemaakt op de genoemde locatie.

Rondom de muizendreef waaiert u wat uit maar niet verder dan het dreefje. Aldaar steekt u door, u ontmoet daar een bewoonde hooiberg, u ziet en bukt indien nodig bij de modelvliegtuigen en vervolgt RA en wat zigzaggend naar onze zuiderburen. U haakt aan op blauw. Met wat geluk ziet u een vriendelijk paard, wat graag wat lokaal gras wenst te ontvangen en bent u aangeland in België. Aldaar bij het hokje met de smokkelverhalen en de slagboom RA en voor de asfaltweg nog in het bos LA. U wandelt verder, komt uiteindelijk op de asfaltweg en ontwaart spoedig het gehucht/buurtshap Langeschouw in zicht. Nog een tip: volgens de beschrijving is de steenfabriek in 2011 afgebroken. Dat is niet waar, men is er nog maar wel wat uit het zicht. 

U komt weer op de HH-tip m.b.t. de start van de wandeling en ziet het café uitnodigend erbij liggen. Tip: hoewel de routebeschrijving dwingt om de bieren voorbij te laten gaan moeten wij u nadrukkelijk adviseren hier van de routebeschrijving af te wijken. Neemt er net als de HH twee stuks elk, waaronder minimaal een trappist van de tap en laat het u niet als de bittergarnituur goed smaken.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u oh medeburger