Totaal aantal leaks

zondag 30 december 2012

Beleving: sluit de hekken

U is het vast niet ontgaan. Anders bij deze nog de mededeling dat 2013 aanstaande is. De HH maken zich op voor veel wandelpret en hun derde deel uit de reeks: 50 tinten grijze wandelingen, met diverse erotische passages die verder gaan waar dat andere boek blijft steken. Dus herendames, als u in 2013 uw emoties op de juiste manier in toom wenst te krijgen dan is het raadzaam om de HH te volgen en wellicht zelfs een bestelling te plaatsen. De HH overwegen nog om allerlei in de boeken genoemde handigheden tegen kostprijs te gaan aanbieden, zodat u niet zelf op zoek hoeft te gaan. Het is immers niet voor iedere herendame weggelegd om zomaar dit soort winkels te betreden.
Om negatieve reacties nu reeds voor te zijn maakten wij onderstaande wandeling ook als grijze wandeling zodat u een idee krijgt wat u moogt verwachten. Het is overigens niet zo dat wij op bestelling leveren, wij blijven ook in 2013 onze eigen keuzes maken.

Enfin, er was sprake van rustige wegen. HF kwam bij HH langs en stelde voor om de boeken van HH opzij te leggen en een wandeling in het o zo verre Heemstede te doen. Voor de kenners: Nr 5.
Hoewel groene wissel genoemd bleek grijze wissel (zie boven) toch de juiste naam.

Zonder onderbreking ditmaal reden wij naar de zandvoortselaan in Heemstede alwaar men overal geld wenste te ontvangen om onze prachtige voiture enige tijd weg te zetten. Dit schoot de HH direct in een verkeerd keelgat zodoende werd gezocht naar alternatieven. Zeker in 2013 dienen wij allen een stap terug te doen en dit geldt dan weer niet voor de wandelingen.

De auto werd op een smart wijze geparkeerd dat u niet wenst te vergeten om de hekken te sluiten. Overigens geldt dit blijkbaar alleen bij het verlaten. Tijdens het schoenenwisselen passeerden ons dames die nu reeds bespraken welke tinten grijs zij zouden bestellen. De HH kregen schaamrode wangen bij deze ontboezemingen. Wat is er toch aan de hand met de dames? Krijgen wij in 2013 alsnog de inhaal seksuele revolutie? Nou, dan kunnen de HH de figuurlijke borsten natmaken.

Niettemin gingen wij op weg en langs het klooster, de manege met vriendelijke hond en na wat omzwervingen konden wij kaarten kopen voor de ingang en de betreding van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Tip (niet van de HH edoch): maakt hier een extra gele wandeling die spaart u dan weer uit op de totaalprijs. Kaarten in de automaat en de oase.

Daar waar de HH nimmer vrijwel herten en zo ontdekken is het hier geen kunst. Waar u ook heen kijkt en wandelt u zult van alle kanten met gespeelde nieuwsgierigheid worden nagestaard.
Doorwandelen is dan het devies. Zodoende.

Na een stevige wandeling haalden wij de dames van daarstraks weer in (die deden natuurlijk geen gele paaltjes maar grijze waren er gelukkig niet). Wij gingen er zo zacht mogelijk langs om de idylle niet te verstoren. Daarna begon het grote klimmen. Met zicht op dalen beklommen de HH en later de dames ook heuvel na heuvel en moesten wij genieten van uitzichten. HF viel op dat er onenigheid heerste bij de dames. Wij wensten evenwel hier geen oordeel over te vellen.

Derhalve werd lustig erop los gewandeld en kwamen ons jongere dames tegemoet (velen dit keer) en die spraken ongegeneerd over verlangens en behoeften. Daar waar wij eerst een bepaalde kleur op de wangen kregen was er nu echt de felle kleur rood zichtbaar. Het is echter niet aan ons om het besprokene hier weer te geven. Maar wij moeten vanaf hier de dames waarschuwen dat de HH in het algemeen nog enige tijd nodig hebben om aan de nieuwe omstandigheden te wennen.

Na geruime tijd komt u uiteindelijk uit bij weer een ontspanning Pannenland geheten. Wij konden hier even schuilen en de hammen verorberen. Want het was inmiddels en dusdanig gaan regenen dat de paraplu nog net niet. Wij overzagen de boswachters (twee stuks, een kwam en ging, de ander ging alleen) en werden aangesproken door vriendelijke betalers in de parkeerautomaat. Sommigen hadden de reis met paarden en speciale kleding ondernomen. Twee dames op leeftijd waren ook vanwege de grijstinten de reeds gekochte kaarten vergeten en moesten opnieuw investeren. Zoals reeds vaker opgemerkt zijn de dames door deze verhalen echt een kluts kwijt.


Toch weer enigszins opgefrist togen wij weer op weg alwaar afronding van de wandeling gepland stond.
Bij de auto gekomen werd het schoenritueel omgekeerd herhaald en kon de terugreis worden aanvaard. Dit betekende met gemeenschappelijke inspanning hekken openen en sluiten (waar heb je zin in vraag je je dan af) en toerden wij naar Nieuwerkerk aan dezelfde IJssel alwaar wij niet van Wout toch bier en bittergarnituur bekwamen. Eet en drink smakelijk.

Wij wensen u een fijne jaarwisseling en hopen u gezond en wel weer in 2013 lezend aan te treffen.Veel plezier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u oh medeburger