Totaal aantal leaks

zondag 2 december 2012

Kunt u rekenen? Wandel dan mee!

Hier groeien de bomen naar beneden, echt waar

Waarachtig. Er is een land down under Breda alwaar het ware leven lijkt te beginnen. U komt er bij voorkeur niet te veel zodat uniekheid in al zijn puurheid bewaard blijft en tot leven komt. Wist u dat Westmalle in de buurt van Antwerpen tot leven komt? En daar alvast gedronken kan worden. Natuurlijk zit u niet op deze informatie te wachten maar de HH hebben vernomen dat ook anderen deze artikels inmiddels meelezen.
Hybrid Maria
Na de avonturen van vorige week alwaar wij nauwelijks van bekomen zijn (tip: wist u dat u oudere verslagen van wetenswaardigheden van de HH gewoon kunt teruglezen zonder daar uitzendinggemist voor te hoeven installeren ender raadpleging?)
Wij hebben de hele week lang nagedacht over waar wij de veelgestelde vraag van vorige week mee kunnen en konden beantwoorden. Maar na lang wikken en wegen komen de HH tot de conclusie dat alhier slechts sprake is van voortvluchtig kennen van heer Wout tijdens rituelen die te maken hebben met dorstlessing en nuttigen van bittergarnituur. Meer is er eigenlijk niet over te vertellen. Niettemin ook vanuit deze strekking wensen wij een ieder veel sterkte toe en een behouden vaart aan de locatie alwaar de HH ongetwijfeld weer kunnen genieten van een kruidennat zodra er een gelegenheid zal zijn.
Nu dat treft aangezien wij soms wandelen. Akkoord, niet iedere dag maar er is met name in 2012 toch wel sprake van herhaling en veelvuldig.
Zelfs behoren de duizelingwekkende aantallen inmiddels tot de voorspelling dat u in 2013 al zoudt kunnen inschrijven op de volgende editie van rek - en strekoefeningen voor heren op leeftijd, dat wil zeggen na uw 50ste.

Ontwerp ener route
Wij vonden een nieuw fenomeen (met dank aan HF) op www.wandelknooppunt.be


Op aangename wijze hebben wij de gewandelde route meegeleverd in dit ontwerp.HH keuvelt met de dieren I
Voor diegenen die onwetend zijn met dit fenomeen willen wij hier nog vermelden dat dit een niet geheim internet adres betreft. Voor hen die alles denken te weten trouwens ook.

Terugkomend op de route kon HH op winterbanden dit maal HF ophalen en nu eens niet via een bepaalde omleiding naar België rijden, maar een soort van rechtstreeks zeg maar. ("maar").
De eeuwige vluchter
Sjors en Sjimmie
Aldaar moesten wij zoeken naar een nummer globaal in de buurt van Minderhout (toch veel bos) en men spreekt daarbij van de Kempense kolonies. Natuurlijk kwamen de HH na wat omzwervingen (HF geeft achteraf ruiterlijk toe dat hij heerlijk genietend achterover geleund in de Volvo van HH zat en wat hem betreft kon het autorijden maar voortduren en voortgaan) terecht bij een Belgisch gevang alwaar wij de auto dan toch achterlieten en op slinkse wijze de start van de route opzochten bij nummer 21, 22 en 25.
Startpunt = Egelspad 1-7, 2330 Merksplas.


HH keuvelt met de dieren II
Enigszins aan de frisse kant begonnen wij aan dit avontuur d.m.v. wandelen naar het beginpunt. U begrijpt, de HH lopen graag iets meer. Kom bij ons niet aan met het verzoek van "mag het iets meer zijn? Natuurlijk. Voor het overige laten wij graag de genomen foto's hun werk doen en waar nodig vullen wij aan. De burcht zijnde pastorij van de Witheren is een bijzonder fenomeen. U kunt het beste de ruime bocht nemen met de mogelijkheid van een extra bocht als u het spektakel in al zijn grootsheid wenst te aanschouwen.Zomaar ergens
Dan moeten wij u nog kennis geven van hoe zaken kunnen verlopen in het voordeel van de HH. Al tijdens de terugtocht mijmerden de HH erover hoe leuk het zou zijn om weer eens in een kroegje verzeild te raken alwaar kruisbogen, verhalen van vroeger, stiekum drank nuttiging der barkeeper, maar ook gezellig vertoeven ons deel zou zijn. En dan prikken wij hier aan een kroegje warempel net in Holland (Castelré). Nu dat trof want natuurlijk had de ingeschakelde routeplanner meegeluisterd zodat wij haast als vanzelf langs deze locatie kwamen alwaar sterk afgeremd moest worden en wij konden uitstappen en later weer instappen. Tijdens de tussentijd gebruikten wij onze tijd vooral met bier drinken en 7 bitterballen opeten. Daarna naar huis en HF afzetten. Er bleek sprake van oponthoud zodat wij een afbuiging en daarna terugbuiging deden alweer met prima winterbanden zodat dit avontuur prima verliep. Daarna ging het zonder verdere wetenswaardigheden naar huize HH alwaar 's-avonds in een andere boekengelegenheid moest worden gegeten.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u oh medeburger