Totaal aantal leaks

zaterdag 9 maart 2013

HH bekentenisTja, nagestaard reeds diverse malen was het vandaag zover en uitgekomen. Was het geval?

HH kwam te weten dat HF verjaarde, dus er zou een present worden geregeld. Dat nu had HH beter niet kunnen doen want nu werd duidelijk op dit absurd vroege uur dat er inderdaad sprake was van doping gebruik. De HH hadden dit graag binnen hun kamers willen houden maar nu is het dan toch bekend geworden. Nadat er enige tijd was rondgekeken in een specifieke drankenwinkel wond HH er geen doekjes omheen maar een olijke verpakking. Zodoende werd ten huize van HF de feestelijkheid geopend met verrassing en toch ook aardigheid en gelukkig voldoende drank. Alras na opening bleek alcoholische inhoud en niet zomaar. Ja en toen was er geen ontkomen aan. Iedereen wist het of had althans een nadrukkelijk vermoeden.

HH bekennen kleur (hi hi)

Voordat het dus nu via anderen in de openbaarheid komt trekken de HH hun en elkaars boetekleed aan. Ja, wij hebben tijdens de vele honderden wandelingen die wij alleen maar voor uw plezier uitvoeren doping gebruikt. Verklaart u anders hoe wij dit hadden kunnen volhouden. Bij de professionele wandelaar is het nu eenmaal een goed gebruik om te gebruiken en dit verder niet aan een grote of nog grotere klok te hangen. Maar het hoge woord is eruit. Zeker, het was geen € 17.000,- voor vitamines voor de herendames maar het loopt best in de papieren.

Nieuwe wieldop
Ja, wij stimuleerden met middelen. Overigens kunnen wij wel aangeven dat gespecialiseerde kroegen deze middelen boven de toonbank kunnen leveren.

Pfff, dat is uit de wereld. Over naar de wandeling. Nu, die kende een vertrek en uren later een aankomt, verrassend dicht bij het vertrekpunt overigens. Tja, geluk dwing je af. Dit gold ook voor het weer, want daar waar morgen de plensbuien neer zouden gaan dalen hadden de HH lokaal voorjaar bij zich.


route in kwestie
Via http://www.antwerpsekempen.be/nl/doen/wandelen/wandelrouteplanner zochten wij knooppunten uit die ca 20 km zouden opleveren:

Wij liepen de knooppunten 35,2,4,5,7,13,12,10,75,73,71,31,32,44,48,47,45,40,41,43,42,37,36,35
De start was om en nabij Meersel 23, 2328 Hoogstraten

Al wandelend ontdek je vaak ook je eigen plekje, hoewel die steeds verplaatst. Bij de start konden wij de auto vrij snel parkeren en deden de schoenentruuk. Nagestaard door onwetenden. Daarna de runkeeper aangevraagd (2x) en op pad. Links maar ook rechts was natuur en aangevuld met bewoning. Het viel de HH ook op dat Maria hier een veel voorkomende naam is.
Blijkbaar heeft zij zich op vele plaatsen (tijdelijk) geopenbaard want er zijn meerdere plekken in het landschap die aan haar aanwezigheid herinneren. Wij hebben slechts een persoonlijk deel van deze presentaties aan u kunnen voorleggen. Mocht u zelf met de ogen open wandelen dan zullen u dergelijke artifacten zeker opvallen.
Zij staan vaak op plaatsen waar u langs zult lopen, vaak voorzien van een rustbankje (sommigen natuurlijk veel te vroeg) en werkelijk op subtiele wijze is er in een enkel geval een prullenbak geïntegreerd in het geheel. Daar kunt u dan uw behoefte in deponeren waarna het op goddelijke wijze zal worden ontvreemd.

Daar waar wij in het verleden nauwelijks de dode dieren hebben mogen waarnemen is dat met de huidige wandelingen wel anders. Aan het begin van de route werden wij getrakteerd op dode kikkers, paden en padden en later op de route ontdekten wij het systeem van de halve plastic container onder welke men de overleden dieren placht op te bergen wachtende op de ophaalservice. Een voorbeeld dezes hebben wij bijgevoegd.

Daarnaast was de wandeling heerlijk, konden wij genieten van het mooie weer, zagen wij dit veel busjes uit NL hier hand - en spandiensten verrichten en werd HF nog helemaal vanuit de bovenwindse eilanden in de waddenzee benaderd met bevestiging van verjaardag maar tevens hot news dat aldaar de vrieskou aanwezig was terwijl de HH inmiddels de jassen hadden uitgedaan.

Wandelend overstaken wij de Mar(c)k, namen ons boterhammetje bij Mar(c)k en vervolgden op sublieme wijze de route. Onderweg nog een onderonsje met poolse dames die men hier op schalkse wijze huisvest, maar goed, er is TV en gezelligheid. En als je zo nu en dan wandelende HH ontmoet is het leven zinvol en biedt vreugde.
Uiteindelijk langs de mosten, alwaar toch een poging werd ondernomen om de HH van de route af te brengen hetgeen niet gelukte kwam het einddoel in zicht en konden wij de heenweg kapel op de terugweg een bezoek brengen. Hoe bizar.

Wij geven nog een indruk van onze vergankelijkheden in ons buurland.

Daarna richting huiswaarts alwaar de discussie ontstond van waar de drank en de spijzen te nuttigen. Met dit mooie weer leek een terras een goed plan. Na ampele discussie bleek Oud-IJsselmonde een waarlijke openbaring, zowel buiten zittend als ook genietend van lokale discussies, gebruiken etc. Dit laatste betekent bijvoorbeeld dat men eigener muziek mee brengt voor op het terras, dat men het uiten van tevredenheid gepaard laat gaan met rochel werk en dat sommigen een wijf thuis hebben zitten.

Dank voor uw aandacht en succes met uw baan, carrières, vakanties of waar u zich zoal mee bezig houdt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u oh medeburger