Totaal aantal leaks

vrijdag 28 september 2012

Prompt 24 in Den Dolder

Omdat het weer enorm meewerkte was de dag aangebroken waarop HF met de voor hem inmiddels vertrouwde maar voor HH volkomen onwennige andere auto zijn opwachting zou maken. Wij hoefden niet eerst bij Beatrix langs om geen informatie te geven dan hetgeen de kamer toestemde. Nee, de HH waren frank en vrij. Hoewel dat niet hunner namen zijn.....
kijk: natuur
Nou, het deed HH vreugde te vernemen dat bevallen eigenlijk de lading grotendeels dekte en dat evenzo de muziekinstallatie al dan niet in de breedte toch gemiddeld wel mee kon. Hoewel de dame ten huize van HF de stoute rijschoenen nog niet had aangetrokken bleek voor de HF genoemde auto geen geheimen meer te bevatten. Naar later bleek zocht hij regelmatig naar de bedientoets van de ramen.
Genoeg over automobielen. Er moest gewandeld worden, de HH zijn het keuze moment reeds lang voorbij.
bizarre rituelen
Den Dolder zou het worden, aangezien daar soms een trein stopt. Althans, volgens de geruchten.
Parkeren deden wij om niet en gratis. Schoenen gewisseld, oude iPhone aangezet en daar gingen zij. Inmiddels een bekend en vertrouwd gezicht voor een ieder die de HH in levende lijve heeft mogen meemaken.
Nadat we echt hoegenaamd net op weg waren gegaan ontsnapte uit een woonhuis annex bedrijfspand een door de HH persoonlijk vastgestelde jonge dame die de zintuigen van de HH enorm heeft gestreeld. Zij wenkte erop los dat het een lust was en gaf daarbij ruimschoots haar aanwezige attributen de vrije ruimte. Prompt, maar ook oprecht, zuiver, fier, ferme jongens, dat zijn zo van die kreten die je in deze situaties wenst te laten passeren hetgeen geschiedde. Tijdens en na de wandeling bleek pas hoe groot de impact was geweest op de gemoedsrust van de HH. Wij deden er regelmatig op los kwebbelen en memoreerden hoe het voor de dame in kwestie moest zijn om iedere ochtend weer op te staan, NL 1 en NL 2 weer juist afgestemd te zien, en dan wetende hoeveel blikken van jongens e/o mannen haar deel zouden vallen. Ach, als rechtonvolwassen HH zullen wij het wel nooit weten. Maar de herinnering is en blijft schoon. Alleen hiervoor zou je al gaan wandelen. Het nadeel is wel dat tijdens de wandeling de herinnering niet meer werd verbeterd door nog mooiere exemplaren.
Paal en bankstellen
Maar anatomisch is dit vrijwel niet mogelijk.
Voor wij het vergeten: onderweg werd vanwege de omstandigheden eenmaal opgesplitst. Waterpartijen uit de tijd van de nonnen beletten hier de doorgang. Dus de HH, mannenlij als zij zijn, gingen elk hun weegs, de een moedig langs en ook wel door het water, de ander, vanwege zijn jungle ervaring, ging door de bush. Gelukkig kunnen wij nu reeds verklappen dat beiden elkander weer terugvonden.

Pluismeer
Deze dag ging het door landgoederen, krakkemikkige hekken, onoverzichtelijke wegen etc. (1)
Bij (2) moest en goed gelezen en goed opgelet worden. Gelukkig zijn de HH bestaande uit 2. Wat flauw bochtenwerk, een denneboshoek, Vuursche Steeg, bij 2 zuiltjes RA, landgoed Venwoude. (2 banken en infopaneel onderweg). Wij dronken wat en aten een stroopwafel eenieder.

(3) biedt eventueel horeca in pannenkoekvillage Lage Vuursche, maar de HH zijn zelfbedienend.
(stief kwartiertje verliest u hierbij). Kasteeltuinwandeling (niet zoals de HH te snel willen afbreken) rode paaltjes route, langs e/o naar het Pluismeer, buurtlaan, Emilialaan, langs het Sp..huis (wij kunnen de naam niet noemen vanwege onpartijdigheid), Charlotte hoeve, waar men u niet meer wenst te bedienen, turfweg, op naar (4).

Hier moet u naast om u heen ook omhoog kijken. Aangezien HH een zekere stijfheid in de rechternekkwab bleek te hebben nam HF de honneurs hier waar en zeer gracieus ontdekte hij r.a. de bosweg. Dit slingert prachtig. Helemaal uitlopen, nergens afslaan, dat is ons bijgebleven. Bij het spoor RA en eigenlijk bent u dan bijna figuurlijk weer thuis. De TV-dame werd niet meer ontdekt. Dan maar naar Capelle aan den IJssel, waar het helaas geen weer voor het terras bleek te zijn. Dus naar binnen, bittergarnituur en 4 bieren erbij. Hmmmmmmm
Overigens kunt u ook de horeca in Den Dolder bezoeken maar waarom is ons niet duidelijk geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u oh medeburger